Uppdatering 2022

Mycket har hänt under det gångna året! Allt från storsatsningen Fladan-projektet till årsmöten, uppdatering av ny styrelse i föreningen och förstärkning av Hellnäsbron.

Det har varit lite tomt med information här på sidan, dels pga. sjukdomar och pandemin, till inloggningsproblem… som nu torde vara fixat!

Hellnäs
Hellnäs bro avstängd för reparation mellan 10 januari fram till 11 mars 2022. Dock blev den snabbare klar och öppnades 1 månad tidigare än väntat. 11 februari 2022 öppnades bron igen.

Hellnäs bro
Foto: Kent Kullström

Ny styrelse
Årets första styrelsemöte gick av stapeln söndagen den 20 februari. Fokus detta år ligger på Flada-projektet, Bystugans välmående och förhoppningsvis en sommardag i juli. 

Oxkangar Byaråds styrelse för år 2022.
Ordförande: Linda Fant
Vice ordförande: Emmi Rosenberg
Sekreterare: Malena Stenkull
Styrelsemedlemmar: Johanna Lerstrand och Bengt Sebbas
Suppleanter: Christer Nylund och Sanna Bertlin
Kassör utanför styrelsen: Hillevi Nylund

➡️
Tveka inte att ta kontakt vid frågor, idéer, uthyrning eller annat aktivitetsförslag!

Fladan
Flada-projektet har framskridit enligt planerna. Med många talkotimmar, svett, skratt och god anda har vi alla dragit våra strån till stacken. Den 27.03.2022 är sista dagen för projektet och då skall det som ingår i projektplanen vara klart. Efter detta kommer vi utropa om talkofolk för det som återstår: bland annat parkeringens färdigställning, broarna, lekplatsen och grillplatsen. Mer info fås via vår Facebook-kanal.

-Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *