Hemsidans uppstart

Vi är flera stycken som har tillsammans gjort denna byasida möjlig. Initiativet togs – som tidigare nämnt – den 1 november 2020 av Oxkangar Byaråd rf’s styrelse och uppdraget gavs till undertecknad; Sanna Bertlin-Jansson.

Vår hemsida ligger på iWebben.fi och tillsammans med dem har vi erbjudits ett förmånligt webbhotell-paket där uppdatering och service ingår.

Jag registrerade samma kväll webbdomänen (oxkangar.fi) via loopia.se och via min administrationspanel gjordes dns-byte till iwebbens dns. Robert Sandström på iWebben ordnade plattformen och sände mig inloggningsuppgifterna redan följande dag, måndag 2/11 2020.

Hemsidans utformning skapades under måndagen och på tisdagen den 3 november var hemsidan klar för ”lansering”. Bilder och information saknades, och saknas i skrivande stund, men själva layouten är klar.

Via Facebook-sidorna ”Anslagstavlan i Oxkangar med omnjed” och ”Oxkangar” lades ut ett utrop om foton och information från byns invånare. Flera svar kom in via e-post och personliga meddelanden på Facebook, och dessa bilder kommer att användas i hemsidans fotogalleri.

Jag önskar tacka all som deltagit! Stort tack! Och fortsätt gärna att sända in foton, historier, minnen och övrigt ni önskar skall finnas här på sidan, skicka till e-postadressen: sanna.bertlin@gmail.com

Med önskan om en fortsatt strålande helg!
-Sanna-

Publicerat i INFO:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *